Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dicamaro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Catalog tehnic web si pdf
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Posibilitatea de a exporta si importa datele despre piesele de schimb si ansamblele/ subansamblele din care fac parte, in format EXCEL sau de a le sincroniza cu un server de tip SQL sau MYSQL.

Fiecare piesa de schimb are atasat un desen sub forma unei grafici vectoriale. Acest desen poate contine imaginea fotografiata a piesei, dar si desene exportate din AutoCAD sau alte programe CAD.

Piesele de schimb sunt "conectate" cu desenul, astfel incat orice mutare a mouse-ului deasupra unei piese in desen duce la iluminarea piesei de schimb in tabelul de pe pagina internet, si invers.

Posibilitatea de a utiliza o piesa de schimb in mai multe ansamble/ subansamble.

O singura lista de piese componente, posibilitatea de a crea mai multe cataloage de ansamble subansamble.
Prezentare ierarhica, de forma ansamblu subansamblu piesa, pe nivele nelimitate si afisarea pe internet in mod dinamic sub forma unui Windows Explorer, bazat pe tehnologii de ultima ora Ajax, duce la afisarea pieselor in timp foarte scurt (milisecunde) chiar in cazul a mii de piese existente.

Posibilitatea de a atasa o fisa de indicatii sau descrieri suplimentare, de tip PDF oricarei piese sau ansamblu.

Posibilitatea de a configura/ numi caracteristicile fiecarei piese componente in mai multe limbi.
Posibilitatea de a adauga in cos piesa de schimb comandata, si de a avea o factura generata posibilului cumparator.

Orice ansmablu, subansamblu sau piesa poate fi listata automat intr-un fisier PDF, care va reflecta impreuna cu antetul, subsolul si caracterele sau alte elemente grafice configurate de dumneavoastra, originea pieselor componente. Aceasta puternica optiune va permite sa listati in doar cateva minute diferite ansamble sau subansamble, chiar in timpul diverselor negocieri cu posibilii clienti sau dealeri.

Cautarea inteligenta a pieselor dupa caracteristicile lor duce la o usoara gasire a pieselor dorite.
Din Gura in Gura